Amsterdam DNA

Ontdek het verhaal van Amsterdam

Amsterdam DNA geeft in een uur tijd een boeiend overzicht van de geschiedenis van Amsterdam. Aan de hand van de vier kernwaarden ondernemerschap, vrijdenken, burgerschap en creativiteit ontdek je het verhaal van de stad, verdeeld over zeven periodes.

Amsterdam DNA Familietour
Ervaar Amsterdam DNA met de hele familie op een speelse en uitdagende manier met de DNA Familietour. Deze tour is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en beschikbaar in het Nederlands en Engels. In een klein uur lees, hoor en ervaar je de geschiedenis van de stad Amsterdam. De tour is gratis i.c.m. een geldig entreeticket.

Je eigen DNA foto
Heb je in de tentoonstelling een foto gemaakt? Bekijk hem hier terug.

De Amsterdam DNA Tours zijn vier thematische routes die aansluiten op de tentoonstelling Amsterdam DNA. Lees hier meer over de DNA Tours.

Ontdek online de geschiedenis van Amsterdam in hoogtepunten en bekijk de Amsterdam DNA tijdlijn op het Hart, de community site van het Amsterdam Museum.

Voor doven en slechthorenden: audiotour in geschreven vorm
Een belangrijk deel van de tentoonstelling ´Amsterdam DNA´ is te horen via de audiotour. Maar audiotours zijn niet geschikt voor iedereen. Daarom zijn de gesproken teksten nu ook in geschreven versie beschikbaar. Een printversie is gratis verkijgbaar bij de kassa van het museum of download hier de tekst.

Amsterdam DNA

Meld je aan voor de Nieuwsbrief